משלוח חינם בקנייה מעל 250 ש"ח
עגלה 0

מה היא חמאת שיאה ולמה משתמשים בה?

חמאת שיאה לקוסמטיקה טבעית

חמאת שיאה מיוצרת מאגוז עץ השיאה שמקורו באפריקה, אגוז ייחודי זה מכיל בתוכו סוג של סיבים לבנים במרקם חמאתי שהמקומיים משתמשים בו מאות שנים בתור קרם טבעי ותכשיר קוסמטי.

 

בגלל המרקם המיוחד שלה חמאת שיאה יכולה לשמש בתכשירי קוסמטיקה טבעית רבים כחומר בסיס טבעי בקרמים, שמפו ומרכך, משחות, סבונים ועוד זאת כתחליף טבעי לכימיקלים בהם נהוג להשתמש כמו וזלין, סיליקון וחומרים שמקורם בתוצרי לוואי של תעשיית הנפט.

למה משתמשים בחמאת שיאה ?

לחמאת שיאה שימושים רבים:

  • חומר טבעי לסיכוך ומתן לחות לאזורים היבשים בגוף כמו כפות הרגליים והמרפקים, בגלל המרקם הכבד שלה החומר גלם לא מעובד ניתן להשתמש בחמאת השיאה בצורתה הטהורה והיא מתאימה מאוד למטרה זו.
  • חומר גלם טבעי בתכשירי קוסמטיקה טבעיים - כעמט כל חברת מוצרי קוסמטיקה וטיפוח טבעיים משתמשת היום בחמאת שיאה כבסיס לחלק ממוצריה, שילוב החמאה יחד עם תמציות צמחים ושמנים ארומטיים יוצר לה מרקם נעים ונוח.
  • טיפול טבעי בעור הפנים - חמאת שיאה מילה באופן טבעי ויטמינים וחומרי הזנה כמו ויטמין-E, אבץ ועוד המקנים לה תכונות טיפוליות המתאימות לשמירה על עור הפנים וכן לטיפול טבעי במצבים כמו אקנה ולדקות עור שונות.
  • קרם החתלה טבעי – חמאת שיאה כמובן טהורה ונקייה מכימיקלים וחומרים היכולים לגרום לגירויים שונים בעור ולכן יכולה לשמש כקרם החתלה טבעי במיוחד לעור העדינות שלה.

 

מעבר לחנות לרכישת מוצרי קוסמטיקה טבעית עם חמאת שיאה



חדשים יותר ישנים יותר


השאר תגובה