משלוח חינם בקנייה מעל 250 ש"ח
עגלה 0

למה מועיל שמן ויטמין E ?

שמן ויטמין E

ויטמין E הוא אחד מהויטמינים החשובים ביותר במיוחד כאשר אנו מדברים על תחום היופי והקוסמטיקה הטבעית.

 

מידע כללי:

ויטמין אי (E) הוא ויטמין המסיס בשמן, קרוי גם בשפה המקצועית בשם טוקופרול, הוא מורכב משמונה שרשראות של שמנים חיוניים. מחסור בויטמין  E הוא נדיר מאוד ומקורו בדרך כלל הוא בבעיות במערכת העיכול ולא במחסור תזונתי, אולם למרות שכנראה לרובנו לא חסר ויטמין E לשימוש בו כתכשיר קוסמטי טבעי על העור יתרונות רבים.

מדוע הוא טוב ?

ויטמין אי מתפקד כנוגד חימצון אימתני, הוא ידוע כ"מחסל" של רדיקלים חופשיים על ידי העברת אטום מימין המצוי בקשר חלש בויטמין לרדיקל החופשי ועל ידי כך ניטרולו, בנוסף כיוון שהוא חודר לממברנת התא הוא מגן על התא כולו מנזקי החימצון.

לויטמין E יתרון נוסף הגורם לשילובו התדיר בתכשירי קוסמטיקה טבעית מכיוון שהוא ידוע כחומר משמר טבעי.

איך משתמשים בויטמין ?

אפשרות אחת היא לקנות מוצר מוגמר המכייל את הויטמין בתוכו כחלק מהרכבו, יש לוודא רק כי הויטמין נמצא בכמות מספקת וגדולה ולא כמרכיב נוסף וקטן בתמהיל כולו.

אפשרות שנייה היא לרכוש שמן ויטמין E טהור המכיל ריכוז גבוה של הויטמין. את השמן  ניתן למרוח ישירות על עור הפנים ולהניח לו להיספג במשך מספר דקות לפני השטיפה. או שניתן להשתמש בו על ידי הוספת מספר טיפות מן השמן לתכשיר קוסמטי שאנו משתמשות בו ביום יום.

אזהרות

יש לשים לב שאסור לצאת עם השמן מרוח על הפנים לאור השמש.

 

מעבר לחנות לרכישת שמן ויטמין E במבצע

 



חדשים יותר ישנים יותר


השאר תגובה