משלוח חינם בקנייה מעל 250 ש"ח
עגלה 0

שמן אובליפיחה (היפופאיה)

שמן אובליפיחה, או בשמו המדעי, היפופאיה, מופק באופן מסורתי מפרותיו הכתומים של צמח קוצני זה. שמן אובליפיחה ידוע ברפואת המזרח ומקובל מאוד לשימוש בקרב עמי מזרח אירופה כתכשיר קוסמטי טבעי וכתוסף תזונה, זאת בשל תכולת ויטמין E גבוה וחומרים נוספים המקנים לו תכונות של הרגעה ושמירה על העור. יש לשים לב שכאשר מדובר בשמן אובליפיחה למרות שאת הפרות  של הצמח ממנו מופק השמן מותר ואין בעיה לאכול, לא כל השמנים מיוצרים ברמת איכות כמותרים למאכל וחלקם יכולים אף להיות מהולים בשמנים אחרים ולכן יש לבדוק לפני השימוש.
________________________________________________________