משלוח חינם בקנייה מעל 250 ש"ח
עגלה 0

מהו שמן אובליפיחה (היפופאיה)

שמן אובליפיחה   

צמח ההיפופאיה או בשמו היותר נפוץ והמוכר בשפה הרוסית, אובליפיחה, הוא צמח מרפא הידוע שנים רבות בסגולותיו הרפואיות ובכוח הריפוי הטבעי שבו.

צמח האובליפיחה הוא שיח קוצני בעל פירות כתומים הגדל ברחבי אירופה ואסיה. צמח ההיפופאיה, כמו צמחים רבים המוכרים כצמחי מרפא טבעיים, ידוע כצמח קשוח היכול לשרוד בתנאים קיצוניים של מחסור במים וסביבה חמה ומלוחה.

 

תהליך הפקת השמן

קטיף האופליפיחה הוא תהליך מפרך הנעשה בדרך כלל בצורה ידנית ומצריך הפרדה בים הפירות והעלים הקוצניים, הפקת שמן האובליפיחה מהפירות דורשת את קירור הפירות לטמפרוטורות נמוכות ביותר ולאחר מכן סחיטה של השמן והפקתו מתוך הפרי.

 

למה טוב שמן אובליפיחה?

התוצר המתקבל הוא שמן אובליפיחה המכיל ריכוזים גבוהים מאוד של ויטמינים כמו ויטמין E וויטמין C, מינרלים חומצות שומן חיוניות וחומצצות אמינו וכן אנטי אוקסידנטים רבים, שמן האובליפיחה נמצא יעיל ביותר כתכשרי המעקב את תהליכי ההזדקנות גם כתכשיר חיצוני על גבי עור הגוף וגם כתוסף תזונה לבליעה. 

כתכשיר קוסמטי טבעי ניתן להשתמש באובליפיחה בצורתו הגולמית כשמן או לשלבו בתכשירים כמו קרם פנים קרם, קרם  עיניים, סרום וכו'.

מכיוון שהשמן מכיל פיגמנט צהוב / כתום חזק ביותר מומלץ להשתמש בו בצורתו כשמן רק כתכשיר נקודתי, לשימושים אחרים ויותר נרחבים רצוי להשתמש בתכשירים המשלבים בתכם את שמן האובליפיחה.

 

מעבר לחנות לרכישת מוצרי אובליפיחה

שמן אובליפיחה משמש, גם בצורתו הטהורה וגם כחומר גלם, במגוון גדול של מוצרים קוסמטיים טבעיים ומוצרי טיפוח טבעיים וכל חברת קוסמטיקה טבעית המכבדת את עצמה עושה בו כיום שימוש.

 



חדשים יותר ישנים יותר


  • פורסם ע״י אסתר ב

    צרי איתי קשר תודה

  • פורסם ע״י אסתר ב

    צרי איתי קשר תודה

  • פורסם ע״י אסתר ב

    צרי איתי קשר תודה

  • פורסם ע״י אסתר ב

    צרי איתי קשר תודה


השאר תגובה