משלוח חינם בקנייה מעל 250 ש"ח
עגלה 0

מאמרים

האם ניתן לטפל באקנה באופן טבעי?

האם ניתן לטפל באקנה באופן טבעי?

ממה נוצרים פצעי אקנה ואיך ניתן לטפל בהם באופן טבעי פצעי האקנה, הנקראת בעברית: "חטטת" נוצרים בעקבות סתימת זקיק השערה המעוררת תהליך דלקתי בבלוטות החלב ובזקיקי השיער.   למה נוצר אקנה? הכל מתחיל בעקבות הפרשת שומנים יתרה מבלוטות החלב. השומנים יחד עם תאי עור מתים סותמים את זקיק השערה ומאפשרים להתרבות חיידק האקנה. החיידק גורם לפעילות דלקתית היוצרת את הפצעונים. ברוב המקרים פצעי האקנה מופיעים בגיל ההתבגרות ובעיקר מתפרצים אצל גברים, לכן נקראים גם פצעי בגרות. לעיתים הופעתם ממשיכה או חוזרת סביב גיל 30, ויכולות להיות מכה סיבות לכך שמפורטות בהמשך. ברוב המקרים הפצעים מופיעים על הפנים ולעיתים מתפשטים גם...

קרא עוד →


למה מועיל שמן ויטמין E ?

למה מועיל שמן ויטמין E ?

שמן ויטמין E ויטמין E הוא אחד מהויטמינים החשובים ביותר במיוחד כאשר אנו מדברים על תחום היופי והקוסמטיקה הטבעית.   מידע כללי: ויטמין אי (E) הוא ויטמין המסיס בשמן, קרוי גם בשפה המקצועית בשם טוקופרול, הוא מורכב משמונה שרשראות של שמנים חיוניים. מחסור בויטמין  E הוא נדיר מאוד ומקורו בדרך כלל הוא בבעיות במערכת העיכול ולא במחסור תזונתי, אולם למרות שכנראה לרובנו לא חסר ויטמין E לשימוש בו כתכשיר קוסמטי טבעי על העור יתרונות רבים. מדוע הוא טוב ? ויטמין אי מתפקד כנוגד חימצון אימתני, הוא ידוע כ"מחסל" של רדיקלים חופשיים על ידי העברת אטום מימין המצוי בקשר חלש בויטמין...

קרא עוד →


סגולות שמן ארגן ולמה הוא מועיל?

סגולות שמן ארגן ולמה הוא מועיל?

שמן ארגן שמן ארגן הוא שמן צמחי המופק מאגוזי עץ הארגן שמקורו במרוקו. העובדה האחת המעידה הכי הרבה על איכותו והביקוש לו היא כי נכון להיום שמן הארגן הוא השמן היקר ביותר בעולם.   מה השימושים בשמן ארגן ? נתחיל מהסוף, שמן ארגן נחשב כבר אלפי שנים בתרבות הערבית והמרוקאית והיום גם בשאר העולם כחומר קוסמטי טבעי המשמש לטפל בבעיות עור שונות ולשמור על טיפוח העור והשיער בצורה טבעית. השימושים העיקריים בשמן ארגן הם: משמש כתכשיר המעניק לחות והזנה לעור הפנים משמש כמסכה טבעית והזנה טבעית לשיער משמש כחומר גלם בתכשירי קוסמטיקה טבעית משמש לטיפוח העור הקשבה כמו עור הרגליים...

קרא עוד →


שמן שקדים - מה עושים איתו ולמה זה טוב?

שמן שקדים - מה עושים איתו ולמה זה טוב?

 שמן שקדים בעולם הקוסמטיקה הטבעית שמן שקדים הוא אחד המוצרים הנפוצים והשמישים ביותר, בשל שלל התכונות הבריאות שבו אין זה מקרי כי שמן שקדים הוא שמן הבסיס הנפוץ ביותר.   איך מפיקים שמן שקדים ? שמן שקדים מופק בתהליך של כבישה, כלומר על ידי למעשה מעיכה של חרצני השקדים מוציאים מהם את השמן. בתהליך הפקת השמן, על מנת שישמרו בו כל הרכיבים שהופכים אותו לבעל תכונות בריאותיות, חשוב להקפיד על תהליך של כבישה קרה, בתהליך זה טמפרטורות השמן בזמן ההפקה לעולם לא עולה על 40 מעלות ובכך השמן לא מתחמצן ולא מאבד מערכיו הבריאותיים. מה גורם לשמן שקדים להיות בעל...

קרא עוד →


למה כדאי להשתמש בדאודורנט טבעי?

למה כדאי להשתמש בדאודורנט טבעי?

דאודורנט טבעי עולם מוצרי הקוסמטיקה והטיפוח עובר מהפכה בשנים האחרונות כאשר אנשים רבים מבינים את היתרונות במוצרי קוסמטיקה טבעיים שאינם מכילים חומרים מזיקים וכימיקלים, גם בתחום הדאודורנטים המצב אינו שונה והיום יש עלייה משמעותית בצריכה ושימוש בדאודורנטים טבעיים. מכיוון שדאודורנטים טבעיים אינם מכילים חומרים מזיקים, תוצרי נפט וכו' הם מתאימים במיוחד לאנשים בעלי עור רגיש שסובלים מהדאודורנטים הכימיים.   ממה מורכב דאודורנט טבעי ? דאודורנטים טבעיים כאמור מבוססים על חומרים טבעיים, מרביתם מכילים חומרי בסיס כמו חמאת שיאה, שמן קוקוס, סודה לשתייה, מינרלים ושמני בסיס אחרים. בנוסף בדרך כלל מוסיפים לדאודורנט חומרים טבעיים פעילים הנותנים לו את האופי והתכונות שלו,...

קרא עוד →